2020. március 15. vasárnap - 10:58 -- Egyéb -- Hozzászólás (0)

koronavirus-2.jpg

Tisztelt viszneki lakosok!


A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében Visznek község területén a következő intézkedések kerülnek bevezetésre


    1. Az óvoda 2020. 03. 16-tól csak azokat a gyerekeket fogadja, akiknek az otthoni felügyeletét nem tudják biztosítani a szülők. Az intézmény területére a szülőknek a bejárás tilos, a gyerekek átadása az intézmény kapujában történik.
      Az étkezés befizetése az óvoda teraszáról az ablakon keresztül történik.
      A befizetés ideje megváltozott, új időpontja: 2020.03.19-20.
    2. Az általános iskolában 2020.03.16-tól tantermen kívüli oktatás lép hatályba. További részletekről az intézményvezető ad tájékoztatást.
    3. A szociális étkeztetés a megszokott módon történik a továbbiakban is.
    4. Az iskolás és óvodás korú gyermekek étkeztetését az önkormányzat végzi, előzetes igényfelmérés alapján. Az étel kiosztása az iskolában történik, mindenkinek a saját maga által hozott ételhordóba.
    5. A csoportos foglalkozások közül a nyugdíjas klub foglalkozásai és a preventív torna határozatlan ideig szünetelnek.
    6. Az önkormányzatnál az ügyfélfogadás a 03-16-tól 03.20-ig szünetel. Szükség esetén ügyintézés a következő telefonszámon: 37/361-012, vagy személyesen: Vámosgyörk-Viszneki Közös Önkormányzati Hivatal vámosgyörki kirendeltségén lehetséges.
    7. A Művelődési Ház és könyvtár nyitva tart, de a kormányrendelet alapján az 100 főnél nagyobb létszámú rendezvények nem kerülnek megrendezésre.

    Friss információk a www.koronavirus.gov.hu és a www.visznek.hu oldalakon és az érintett intézmények Facebook oldalán érhetők el.


    A fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek.


    Visznek,2020.március 15.


    Fodor János
    polgármester


    0 Hozzászólás